Category Archives: Lajmet e fundit

31 Dec

Gezuar – Happy New Year 2018

Klient, partner dhe bashkëpunëtor, Ju falemnderit për bashkëpunimin që patëm gjatë vitit që po e lëmë. Falemnderit për besimin në cilësinë e produkteve / gypave tonë. Në vitin që po vjen presim të korrim suksese të reja së bashku. INOVA – Industria e Gypave të Plastikës, ju uron lumturi dhe begati për Vitin e Ri

Read More
24 Nov

INOVA prezente në KLIK EKSPO – Panairin Ndërkombëtar të Tiranës

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se INOVA – Industria e Gypave të Plastikës vazhdon të jetë prezentë në ngjarje të mëdha prezantuese të produkteve në Rajon. Prej 23 deri me 26 Nëntor në Tiranë po mbahet Edicioni i 24 i Panairit Ndërkombëtar  Klik Expo Group ne Pallatin e Kongreseve – me një përfaqësim të pasur dhe supriza

Read More
31 Oct

INOVA prezente në Konferencën dhe Ekspozitën e 5-të Ballkanike, “Sfida e Ujit të Ndotur”

  Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se INOVA – Industria e Gypave të Plastikës merr pjesë në Konferencën dhe Ekspozitën e 5-të të Përbashkët Ballkanike 2017, “Sfida e Ujit të Ndotur”. Konferenca dhe Panairi do të mbahen nga 1 deri 3 Nëntor 2017, në Hotel Emerald, Prishtinë. Ky është një organizim i përbashkët i SHUKOS dhe SHUKALB.  Temë e këtij viti

Read More
02 Mar

Telegrafi.com – Industria e gypave të plastikës Inova nga Gjakova vazhdon të sjell risi

http://telegrafi.com/industria-e-gypave-te-plastikes-inova-nga-gjakova-vazhdon-te-sjell-risi-foto/ Industria e Gypave të Plastikës – INOVA, e themeluar në vitin 1989 është ndërmarrja e parë private në Kosovë dhe Rajon për prodhimin e gypave të plastikës. Falë aplikimit të vazhdueshëm të inovacioneve në prodhimtari INOVA në vazhdimësi ka ofruar gypa të plastikës me cilësi dhe çmime të volitshme në treg. Gjatë vitit 2016

Read More
Uji_Punesimi2
31 Oct

INOVA prezente në Konferencën dhe Ekspozitën Ballkanike 2016, “Uji dhe Punësimi”

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se INOVA këtë vit merr pjesë në Konferencën dhe Ekspozitën e Përbashkët Ballkanike 2016, “Uji dhe Punësimi”. Konferenca dhe Panairi do të mbahen më 2-3 dhe 4 Nëntor 2016, në EXPOCITY ALBANIA, pranë City Park në Tiranë. Ky është një organizim i përbashkët i SHUKALB dhe SHUKOS.  Temë e këtij viti është “Uji dhe Punësimi”

Read More
13 Jul

INOVA pjesëmarrëse në “Streetball Kosova 2015″

Të shtunën, me datë 11.07.2015, në platonë e Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi” u mbajt “Streetball Kosova 2015”. INOVA ishte pjesëmarrëse në “Streetball Kosova 2015″ me një ekip mjaft cilësorë. Si rrjedhojë INOVA arriti të jetë ekipi i parë finalist në konkurencen Profi, në turneun e Gjakovës në “Limak Streetball Kosova 2015”. Në gjysëm finale mposhtën ekipin Veteranët me rezultat

Read More
310
23 Apr

Inova lanson webfaqen e re

INOVA brenda  10 ditësh do të lansoj faqen e re në internet. Në kuadër të lansimit do të prezantohen edhe shumë produkte të reja që INOVA tashmë ka filluar të ofroj si dhe do të prezantoj në muajt në vazhdim, për fushën e telekomunikacionit dhe energjetikës. Falemnderit në bashkëpunim. Stafi i INOVA-s    

Read More