Inova lanson webfaqen e re

INOVA brenda  10 ditësh do të lansoj faqen e re në internet.

Në kuadër të lansimit do të prezantohen edhe shumë produkte të reja që INOVA tashmë ka filluar të ofroj si dhe do të prezantoj në muajt në vazhdim, për fushën e telekomunikacionit dhe energjetikës.

Falemnderit në bashkëpunim.

Stafi i INOVA-s