INOVA pjesëmarrëse në “Streetball Kosova 2015″

Të shtunën, me datë 11.07.2015, në platonë e Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi” u mbajt “Streetball Kosova 2015”.

INOVA ishte pjesëmarrëse në “Streetball Kosova 2015″ me një ekip mjaft cilësorë.

Si rrjedhojë INOVA arriti të jetë ekipi i parë finalist në konkurencen Profi, në turneun e Gjakovës në “Limak Streetball Kosova 2015”.
Në gjysëm finale mposhtën ekipin Veteranët me rezultat 19:11.
Ekipi INOVA-s përbëhet nga: Driton Rraci, Shpat Kerleshi, Hysni Morina dhe Blendi Kaja.

 

http://botasot.info/mediale-vip/427486/shpat-kerleshi-i-ulur-ne-dy-gjunje-i-propozoj-martese-te-dashures-se-tij/

INOVA_StreetBall_2015

 

 

INOVA_StreetBall_2015_2 INOVA_StreetBall_2015_3