Urime Viti i Ri – Happy New Year 2016

Urime Viti i Ri nga INOVA – Industria e Gypave të Plastikës
Faleminderit për besimin e dhënë!

Shëndet dhe suksese të mëtutjeshme në vitin që po hyjmë!

Gëzuar,
Personeli i INOVA-s.

inova_2016